Service

Keurmerken

Al 600 jaar lang worden in nederland edelmetalen voorwerken gecontroleerd op het gehalte edelmetaal. Dit is de oudste vorm van consumentenbescherming die wij kennen. Het keurteken garandeert het gehalte aan platina, goud en/of zilver dat verwerkt is in uw sieraad of gebruiksvoorwerp. Alle artikelen die door ons worden aangeboden zijn voorzien van een keurteken.

Levertijd

Al onze artikelen worden op een veilige en professionele wijze verzonden: het artikel word zorgvuldig verpakt en aangeschreven verzonden of afgeleverd. Wanne er uw betaling is ontvangen gaan wij over tot verzending/levering van uw artikel. Normaal gesproken ontvangt u uw artikel binnen 1 tot 4 werkdagen.

Verzending buiden de EU: Houd er alstublieft rekening mee dat u als klant binnen de Europese Unie verantwoordelijk bent voor alles wat u invoert. U dient de invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer te betalen. Bij het invoeren van het artikel zal uw douanekantoor contact met u opnemen. Watchdealer heeft geen invloed op de invoerrechten en kan niet inschatten hoe hoog deze belastingen zijn. Het Douane invoerrechten beleid verschilt per Land, neem alstublieft contact op met uw landelijke Douanekantoor om er zeker van te zijn dat de invoer van uw artikel juist verloopt.

Garantie en Defecten

Wij geven op alle uurwerken maximaal 1 jaar garantie vanaf de aankoopdatum op de factuur. Deze garantie geldt niet voor kronen, drukkers, glas, bandjes, sluitingen en waterdichtheid. Beschadigingen die volgen na onjuist gebruik of schade die toegebracht is door de eigenaar of anders vallen ook buiten de garantie.

Privacy & Veiligheid

Om veilig bij ons te kunnen bestellen gaan wij heel discreet met uw gegevens om. Watchdealer draagt op verantwoorde manier zorg voor de beveiliging van uw gegevens. Betalingsverkeer is versleuteld en strikt beveiligd.

× Kunnen wij je ergens mee helpen?