Over Ons

Over Watchdealer

Watchdealer biedt een breed assortiment van de meest exclusieve merk horloges zoals Rolex, Breitling, Omega, Auderman Piguet en Cartier.

Tevens zijn wij het juiste adres voor de in-/verkoop en de bemiddeling van nieuwe en gebruikte horloges. Door een groot en internationaal netwerk die wij in loop der jaren hebben op gebouwd zijn wij in staat om tegen interessante prijzen veel merken te leveren.

Voor reparatie en service van u horloge kunt u ook bij ons terecht.

Op alle service beurten en/of reparatie zit 6 maanden garantie op het uurwerk van het horloge. Wij bieden reparatie en onderhoud aan de meest gangbare merkhorloges.

Onze Winkel

Zie onze website echter niet alleen als  een webwinkel. Wij gebruiken onze site ook  als virtuele showroom voor onze exclusieve merk horloges.

Wij zijn gevestigd met onze winkel in de bruisende binnen stad van Arnhem maar wij hebben geen horloges op voorraad in onze winkel i.v.m. veiligheid.

Als u interesse heeft in een horloges op de website en u wilt het horloge bezichtigen dan kunt u een afspraak maken.

(Neem een kijkje in onze showroom)

Kwaliteit

Om uw tevredenheid te garanderen verkopen wij alleen de beste kwaliteit producten.

Alles in goede tot uitstekende staat tegen concurrerende prijzen.

Wij willen graag de wensen van de klant vervullen daarom maken wij het ook mogelijk voor u om bij ons een zoek opdracht te plaatsen dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?